برپایی دوغرفه آموزشی به مناسبت بزرگداشت هفته بدون دخانیات در شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۴ |

درمورخ 96/4/18 در راستای بزرگداشت هفته بدون دخانیات واحد بهداشت خانواده و بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان رباط کریم اقدام به برپایی  دو چادر د ر محل برگزاری همایش " زندگی موفق ، عاری از وابستگی " نمود.

همایش " زندگی سالم عاری از وابستگی  " به همت موسسه مدیران جوان و امور بانوان فرمانداری رباط کریم با هدف  افزایش مهارتهای زندگی و ترویج زندگی سالم در محل سالن آیت الله هاشمی واقع در اداره آموزش و پرورش شهرستان برگزار شد و شبکه بهداشت در این مکان همزمان با برگزاری همایش اقدام به برپایی دوغرفه نمود.

این  دو غرفه با محوریت سلامت سالمندان میانسالان ، دخانیات و بیماریهای قلبی، سرطان، تاثیر دخانیات بر مادران باردار ، سیگار و ناباروری، سیگارو شیردهی برپا شد.

در این غرفه ها علاوه بر توزیع  پمفلت و پوستر های مرتبط با دخانیات بین شرکت کنندگان در همایش،  آموزشهای  لازم توسط کارشناس بهداشت محیط  شبکه بهداشت در خصوص قوانین جامع کنترل و مبارزه ملی با دخانیات  ارائه گردید.

گفتنی است  کارشناس برنامه میانسالان و سالمندان شبکه بهداشت  آموزش هایی را درخصوص انجام مراقبت های سلامت میانسالان- سالمندان و تغذیه سالم جهت گروه هدف شامل تغذیه سالم، فعالیت بدنی ، سلامت روان و انجام خطرسنجی و.....  داد و کارشناس کودکان  شبکه بهداشت  نیز درمورد شیردهی و خطرات سیگار بر جنین، کودکان و نوزادان مطالبی رابرای بازدیدکنندگان ارائه نمود.

در این غرفه ها مراجعه کنندگان از خدمات میانسالان و خطرسنجی بیماریهای قلبی- مغزی نیز  بهره مند شدند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 106 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر