کارگاه دو روزه نوجوان سالم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱ |

در مورخ 96/5/29 لغایت 96/5/30 کارگاه آموزشی 2 روزه نوجوان سالم به به همت واحد سلامت روانی ،اجتماعی و اعتیاد شبکه بهداشت رباط کریم در سالن اجتماعات  ستاد شبکه برگزار شد.

دراین کارگاه آموزشی 20 نفر از روانشناسان شاغل درشبکه بهداشت ودرمان شهرستان رباط کریم و بهارستان  حضور داشتند .
د رابتدای کارگاه ، نگار ماسوری کارشناس مسئول واحد سلامت روان شبکه بهداشت و درمان  رباط کریم  در خصوص هدف از برگزاری کارگاه ،گروههای هدف و شیوه اجرای برنامه نوجوان سالم مطالبی را ارائه نمود. سپس پکیج آموزشی نوجوان سالم با ارائه کارهای عملی در طی دو روز ارائه گردید.
گفتنی است  در پایان از کلیه حاضرین در خصوص  نحوه برگزاری کارگاه نظر سنجی به عمل آمد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 187 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر