کمیته شهرستانی ترویج تغذیه با شیر مادر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۲۰ |

کمیته ترویج تغذیه با شیرمادر با حضور  ریاست محترم بیمارستان ، ریاست محترم  مرکز بهداشت ، متخصص اطفال محترم بیمارستان فاطمه الزهرا(س)، متخصص زنان و زایمان بیمارستان،کارشناس مسئول بهداشت خانواده،کارشناس برنامه شیرمادر شبکه بهداشت، مترون ، مسئول آموزش بیمارستان و کارشناس برنامه شیرمادر بیمارستان در تاریخ96/7/17 در ساعت 9:30 در محل دفتر ریاست محترم بیمارستان فاطمه الزهرا (س) تشکیل شد.
در ابتدای جلسه ضمن قرائت مصوبات کمیته اسفندماه 95 نتیجه پیگیری و اقدامات انجام گرفته اعلام گردید.
مداخلاتی در راستای بهبود شاخص های شیر و بهبود وضعیت پایش بیمارستان که در پایش وزارتخانه که طی آن بیمارستان موفق به دریافت لوح شد ذکر گردیده بود توسط حاضرین ارائه شد در ادامه موارد ذیل به عندان  مصوبات جلسه به تصویب رسید:
  1. ارسال نتایج آزمون پرسنل از دستورالعمل و راهنمای  اجرای دستورالعمل تماس پوست با پوست
  2. ارسال نامه های مربوط به پروتکل نوزادی و آروپی به بیمارستان
  3. با هدف آگاهی از آخرین دستورالعملهای برنامه سلامت کودکان  لینک کانال پزشکا ن و حامیان سلامت کودکان برای کلیه  متخصصین اطفال،  زنان ،متخصصین بیهوشی و پزشکان عمومی ارسال شود
  4. جهت افزایش  آگاهی مادران باردار مراجعه کننده به کلینک بارداری و مادران زایمان کرده آدرس کانال حمایت از مادران شیرده تکثیر و د ر اختیار آنان قرار گرفته و در بخش مربوطه نصب شود.
  5. ابلاغ مجدد به بخشهای زایشگاه و اتاق عمل در این خصوص  که از انجام  اقدامات تهاجمی مانند، induction، ,stimulation انجام اپیزیاتومی و زایمان به طریق لیتوتومی و تزریق سرم به صورت روتین اجتناب شود.
  6. تذکر این نکته که معاینه نوزاد توسط پزشکان متخصص اطفال ،  تزریق ویتامین K و واکسن نوزادی حتما در حضور مادر و ضمن ارائه توضیحات در این خصوص انجام شود .

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 76 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر