غربالگری دیابت بانوان شرکت کننده در ورزش صبحگاهی در شهررباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۵ |

در مورخ 96/8/23  به مناسبت بزرگداشت هفته ملی دیابت ( 25-19 آبان ماه ) و روز جهانی دیابت واحد مبارزه با بیماریهای  واگیر و غیراوگیرشبکه بهداشت و درمان رباط کریم با همکاری اداره ورزش جوانان شهرستان و با اطلاع رسانی قبلی اقدام به برپایی چادر با هدف غربالگری دیابت بانوان شرکت کننده در ورزش صبحگاهی در پارک بانوان  شهر رباط کریم نمود.
د راین طرح غربالگری ابتدا خانم طباطبایی کارشناس برنامه دیابت شبکه بهداشت در خصوص روز جهانی دیابت و شعار آن با عنوان"زنان و دیابت؛ حق ما داشتن آینده ای سالم"  ، علایم و راههای پیشگیری از آن برای شرکت کنندگان صحبت کرد .
در ادامه حدود 105 نفر از بانوان به صورت ناشتا از نظر قند خون بررسی شدند. شایان ذکر است تقریبا" نیمی از بانوان شرکت کننده نیز با همکاری واحد بهداشت خانواده شبکه بهداشت ضمن  ارائه مشاوره تغذیه  از نظر فشارخون ، خطرسنجی و.. مورد بررسی قرار گرفتند.

دفعات مشاهده: 455 بار   |   دفعات چاپ: 56 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر