برگزاری جلسه حوادث و بلایا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۹ |

در تاریخ 96/9/8 جلسه هماهنگی فعالیتهای واحد کاهش خطر بلایا و حوادث مرکز بهداشت رباط کریم با حضور کلیه نمایندگان و رابطان بلایای مراکز و خانه ها و پایگاههای سلامت تابعه در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت رباط کریم برگزار گردید.
در جلسه مذکور هماهنگی های لازم در خصوص فعالیتهای برنامه بلایا با نمایندگان بلایای مراکز تابعه صورت پذیرفت و کلیه برنامه های مربوطه از قبیل بروزرسانی برنامه عملیاتی EOP و ارزیابی ایمنی غیرسازه ای ، پایش ، اطلاعات روی برد ، آموزش خانوار بر اساس دستورالعمل دارت و ثبت برنامه ارزیابی آمادگی خانوار در برابر بلایا در سامانه سیب و استخراج آمارهای فصلی و ... همچنین آموزش در خصوص بلایای طبیعی و زلزله  توضیحات لازم داده شد.

دفعات مشاهده: 457 بار   |   دفعات چاپ: 57 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر