بازدید پرسنل ستادی شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم از شرکت تولید کننده چای دمنوش

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۷ |

درمورخ 96/10/26 به مناسبت بسیج ملی تغذیه(15لغایت 30دی ماه )  پرسنل ستادی شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم از شرکت تولید کننده چای دمنوش " نیوشا " بازدید کردند.
به همت واحد تغذیه و بهداشت خانواده و همکاری واحد نظارت بر مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم  طی هماهنگی های صورت گرفته با مسئولین شرکت نیوشا ، به مناسبت گرامیداشت  بسیج ملی تغذیه آقای دکتر لغوی معاون شبکه بهداشت با همراهی آقای بحیرایی رئیس امور اداری و سایر همکاران ستادی شبکه بهداشت از کارخانه تولید کننده چای دمنوش " نیوشا " بازدید بعمل آوردند.
.دراین بازدید بازدید کنندگان  از بخش های مختلف شرکت شامل انبارهای مواداولیه،محصولات وملزومات،آزمایشگاه وخط تولید  بازدید  به عمل آمده و پرسنل شبکه بهداشت با تاریخچه شرکت وفرآیندتولید محصولات آشنا شدند.

دفعات مشاهده: 434 بار   |   دفعات چاپ: 43 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر