تشکیل کمیته مدارس در مدرسه تزکیه شهر پرند وبرگزاری کلاس آموزشی برای اولیا دانش آموزان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۲۶ |

در راستای انجام اقدامات بهداشتی برون بخشی و با هدف تشکیل کمیته سلامت مدارس تحت پوشش شهر پرند، مراقب سلامت مرکز پرند سرکار خانم زینب امیری طی هماهنگی به عمل آمده به مدرسه تزکیه مراجعه و ضمن توجیه چگونگی عملکرد کمیته سلامت مدارس اولین جلسه این کمیته را تشکیل دادند. در این جلسه ضمن نظرسنجی از دبیران عضو کمیته در خصوص مشکلات بهداشتی شهر پرند، برای تشکیل جلسات بعدی برنامه ریزی لازم انجام گردید.
 در پایان سرکار خانم خالقی راد، کارشناس تغذیه مرکز پرند آموزشهایی با موضوع تغذیه سالم و نقش آن بر سلامت معلمان و دانش آموزان ارائه دادند.
همچنین در همان روز جلسه آموزشی برای اولیاء دانش آموزان که از قبل دعوت گردیده بودند انجام شد. در این جلسه موضوعات بلوغ دختران- ایدز- پدیکولوزیس و تغذیه سالم مورد بررسی قرار گرفته و به سوالات اعضا پاسخ داده شد.

دفعات مشاهده: 234 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر