حضور مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان رباط کریم در یازدهمین نشست مشترک شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۱۲ |

در مورخ 96/12/9 یازدهمین نشست مشترک شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران با حضور استاندار تهران،مدیران کل استان و مسئولان شهرستان رباط کریم در شهر جدید پرند برگزار شد.
در این نشست اقای دکتر ابراهیم اسکندری مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم و ،آقای مهندس سرابی نماینده دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز حضور داشتند.
در این جلسه اقای دکتر اسکندری بر ضرورت و تسریع در احداث بیمارستان 160 تخت خوابی شهر پرند با توجه به روند تکمیل واحدهای مسکونی مسکن مهر پرند و افزایش جمعیت تاکید کردند و یادآور شدند در صورت تایید مطالعات زیست محیطی زمین 8 هکتاری که توسط شرکت عمران پرند به این شبکه واگذار شده است پروژه احداث بیمارستان اجرایی خواهد شد.مدیر شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم تصریح نمودند به زودی کلینیک ویژه در فاز 5 راه اندازی و به بهره برداری خواهد رسید.
شایان ذکر است اقای دکتر اسکندری ضمن تقدیر، از حمایتها و پیگیریهای حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا نوروزی نماینده محترم شهرستانهای رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی  جهت اختصاص بودجه برای طرح مطالعاتی زیست محیطی پیشگفت خبر دادند.

دفعات مشاهده: 496 بار   |   دفعات چاپ: 93 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر