برگزاری جشنواره تزئین سفره هفت سین داوطلبان سلامت شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۱۹ |

در مورخ 96/12/17 مسابقه تزئین سفره هفت سین باحضور داوطلبان سلامت شهرستان رباط کریم در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت برگزار شد.
این جشنواره به منظور ارزش نهادن به آداب و رسوم ملی کهن ایرانیان همزمان با نزدیک شدن به ایام نوروز و فرارسیدن سال نو  با حضور داوطلبان سلامت شهرستان رباط کریم برگزار شد. در این جشنواره 32 نفر از داوطلبان سلامت شهرستان در قالب 18گروه شرکت کردند.
گفتنی است اقای دکتر اسکندری مدیر شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم ضمن حضور در این جشنواره از همکاری داوطلبان سلامت در حوزه سلامت تقدیر نمودند. در ادامه پس از داوری، 5 سفره هفت سین  برتر انتخاب و هدایایی به رسم یادبود به داوطلبان سلامت برگزیده اهدا شد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 244 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر