نشست خبری مدیر شبکه رباط کریم با خبرنگاران و اصحاب رسانه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۴ |

در این  نشست خبری  که مورخ 97/1/23دردفتر مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم تشکیل گردید،
دکتر اسکندری ضمن  برشمردن برنامه های پیش روی هفته سلامت  (1-7اردیبهشت) به رسالت مهم و ارزشمند  خبرنگاران  در حوزه سلامت  و تاثیر  بسزای  رسانه ها  در فرهنگ سازی  جامعه  و سبک زندگی  سالم اشاره  نمودند.

درادامه مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان رباط کریم به دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت در شهرستان رباط کریم اشاره نمود وی در این باره گفت طرح تحول نظام سلامت را پشت سر گذاشته ایم و این طرح دستاوردهای بزرگی برای شهرستان داشته است و از برکات این طرح توسعه مراکز سلامت در شهرستان رباط کریم می باشد که به وضوح  قابل مشاهده است.
 در حوزه بسته های خدماتی هم با توجه به شایع شدن بیماری های غیر واگیر مثل فشار خون، سرطان و.. خدمات سلامت به سمت پیشگیری  و تشخیص به موقع این بیماری ها  رفته است.
 دکتر اسکندری در خصوص  برنامه های آتی شبکه بهداشت گفت  ما درپی افزایش سرانه فضاهای سلامت هستیم و به همین منظور ساخت پایگاه سوم اورژانس جاده ای به زودی در پرند آغاز خواهد شد که در این زمینه شرکت عمران پرند  نیز همکاری لازم را انجام داده است.
ساخت بیمارستان 160 تخت خوابی در شهر پرند که در مرحله مطالعه و جانمایی قرار دار،کلینیک ویژه فاز پنج پرند هم به زودی راه اندازی خواهد شد. مرکز فاز 1 هم با تجهیزات قابل قبول درهفته سلامت آغاز به کار خواهد کرد.
کلینیک ویژه دیگری هم در شهر رباط کریم به وسعت 1900 متر به زودی افتتاح خواهد شد،همچنین سه پایگاه سلامت شهر رباط که توسط بخش خصوصی اداره می شود را در تلاش هستیم که مدیریت آنها را به شبکه بهداشت برگردانیم، اختصاص زمینی جهت استفاده از هلی کوپتر در شهرستان و ساخت مجتمع آموزش عالی سلامت که می تواند نیاز منطقه را به نیروهای بهداشتی تامین کند.
از سوی دیگر با توجه به سرمایه گذاری بخش خصوصی در ابتدای فاز شش و مشکلات پیش آمده برای بیمارستان در حال ساخت در آن منطقه آمادگی داریم برای رفع این موانع همکاری لازم را انجام دهیم.
شایان ذکر است در ادامه مدیر شبکه بهداشت رباط کریم به  سوالات مطرح شده از سوی خبرنگاران پاسخ داد و در پایان با تقدیم کتاب سبک زندگی سالم و هدایایی  از زحمات اصحاب رسانه تقدیر نمود.

.

دفعات مشاهده: 445 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر