آموزش و غربالگری کارگران کارخانه آذران درشهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۶ |

در مورخ 5 الی 97/2/6 در پنجمین و ششمین روز از هفته سلامت کلیه کارگران کارخانه آذران توسط تیم سلامت اعزامی از شبکه بهداشت ودرمان شهرستان رباط کریم غربالگری شدند.
شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم  بااعزام تیم سلامت متشکل از پزشک ، کارشناسان مبارزه با بیماریهای واگیر و غیر واگیر ، بهورز و نمونه گیراقدام به آموزش و غربالگری در کارخانه آذران نمود.
دراین غربالگری ضمن آموزش  و مشاوره در خصوص بیماری  و راههای پیشگیری از دیابت ، فشار خون ، آسم،هپاتیت و ایدز کلیه کارکنان کارخانه آذران پس از محاسبه BMI از نظر قند و چربی ، فشارخون و ایدز غربالگری شدند.
گفتنی است در این اعزام  کلیه کارگران علیه بیماری هپاتیتB واکسینه شدند و قرص ویتامین دی دریافت نمودند.

دفعات مشاهده: 264 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر