برگزاری اولین کمیته داخلی بیماری سل در سال 1397

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲ |
 اولین کمیته داخلی سل در سال 1397 ، امروز با حضور دکتر لغوی معاون شبکه بهداشت ، دکتر وفادار سرپرست واحد مبارزه با بیماریهای واگیرو غیر واگیر و مسئولین واحد های ستادی در سالن اجتماعات شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم برگزارشد.
 د راین جلسه دکتر لغوی ضمن آرزوی قبولی  طاعات و عبادات به بیان اهمیت موضوع بیماری سل پرداخت و از عملکرد مناسب کارشناسان واحد سل شبکه بهداشت رباط کریم تقدیر و تشکر نمود.
در ادامه دکتر وفادار ضمن تاکید بر اهمیت و جایگاه واحد سل و همچنین لزوم بهبود در فرایندهای بیماریابی خواستار مشارکت هر چه بهتر واحد ستادی  در خصوص ارجاع موارد مشکوک به بیماری سل شد.

سپس یاشار نظری کارشناس بیماری سل  شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم به وضعیت بیماری سل در شهرستان اشاره کرده، انتظارات از واحدهای ستادی در خصوص بیماریابی و ارجاع موارد مشکوک را قرائت نمود.

دفعات مشاهده: 279 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر