برگزاری کلاس آموزشی تغذیه در بحران در شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۷ |
کلاس آموزشی" تغذیه در بحران " با حضور کارشناسان تغذیه مراکز سلامت جامعه  شهری و روستایی  شبکه  بهداشت ودرمان  رباط کریم به منظور افزایش مهارت در چگونگی ارزیابی وضعیت تغذیه گروههای مختلف سنی در شرایط بحرانیدرسالن اجتماعات ستاد شبکه برگزار شد.
 در این کلاس آموزشی شرکت کنندگان ضمن آشنایی با تعریف تغذیه در بحران که عبارت است از" از تغذیه مناسب در دوران اضطراری و حوادث غیر مترقبه و بحرانی جهت دستیابی به امنیت غذایی و جلوگیری از عوارض سوء تغذیه"  در خصوص مداخلات تغذیه ای در بحران به منظور پیشگیری از مرگ و میر ناشی از سوء تغذیه افراد آسیب پذیرو سوء تغذیه های دوران اضطرارکه شامل کودکان ومادران کم وزن ، سیر خواران ماراسموسی ، اسکوروی ، بربری و پلاگر ناشی از کمبود ویتامین A می باشند  آموزش دیدند.

دفعات مشاهده: 200 بار   |   دفعات چاپ: 23 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر