برگزاری کارگاه ادغام خدمات پیشگیری و کنترل عوامل خطر بیماریهای غیرواگیر ویژه پزشکان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۹ |
کارگاه ادغام خدمات پیشگیری و کنترل عوامل خطر و بیماریهای غیرواگیر ویژه پزشکان در مورخ 97/3/7 جهت گروهی از پزشکان شاغل در واحدهای بهداشتی با همکاری واحد جمعیت - سلامت خانواده در سالن اجتماعات شبکه بهداشت  ودرمان رباط کریم برگزار گردید.  گتنی است این کارگاه با هدف ارتقاء سطح آگاهی پزشکان در خصوص بوکلت جدید برنامه میانسالان ، سالمندان و برنامه ادغام خدمات پیشگیری و کنترل عوامل خطر بیماریهای غیرواگیر و نحوه ارائه خدمت به میانسالان وسالمندان با حضور پزشکان حاضر در مراکز سلامت جامعه شهری و روستایی برگزار شد. لازم به ذکر است جهت سنجش میزان افزایش آگاهی پرسنل پیش آزمون و پس آزمون در اولین روز و اخرین روز کارگاه از شرکت کنندگان بعمل آمد.
شایان ذکر است دوره اول این کارگاه در 27 اردیبهشت سال جاری برگزار شده بود.

دفعات مشاهده: 188 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر