برگزاری جلسه فصلی سفیران سلامت ادارات شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲۱ |
جلسه فصل بهار سفیران سلامت ادارات شهرستان رباط کریم با تدریس دکتر حسنی در ستاد شبکه بهداشت  برگزار شد.
در این جلسه با توجه به  پشت سر گذاشتن  هفته بدون دخانیات ، دکتر حسنی در خصوص تقسیم بندی مواد دخانی ، مضرات قلیان و سیگار ، راههای ترک دخانیات مطالبی را عنوان نمود و تاکید کرد  برخلاف باور عموم ، قلیان بسیار خطرناک تر از سیگار است  درادامه تاثیرات مخرب سیگار و قلیان را بر  تک تک اعضای بدن را تشریح نمود.
گفتنی است در پایان با انجام تست اسپیرومتری ، ظرفیت ریه سفیران اندازه گیری و توصیه های لازم به ایشان داده شد همچنین ضمن معرفی بسته آموزشی خودمراقبتی نحوه خرید پستی تهیه کتاب در اختیار آنان قرار گرفت و رسانه های آموزشی  ( فصلنامه بهار ،پمفلت دخانیات ) بین حاضرین توزیع گردید.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 86 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر