برگزاری جلسه سالانه هیئت امنای مجمع خیرین سلامت شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۴ |
دومین جلسه سالانه هیئت امنای مجمع خیرین سلامت شهرستان یکشنبه سوم تیرماه در دفتر فرماندار رباط کریم برگزار شد.
دومین جلسه سالانه هیئت امنای مجمع خیرین سلامت شهرستان با حضور سید مهدی ساداتی فرماندارشهرستان، دکتر اسکندری مدیر شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم ، دکتر توانا مدیرعمل مجمع خیرین سلامت استان تهران و اعضای هیئت امنای مجمع خیرین سلامت رباط کریم یکشنبه سوم تیرماه در دفتر فرماندار برگزار شد.
 گفتنی است  این جلسه به منظور ارائه گزارش عملکرد اجرایی ، مالی و انتخاب مدیران جدید تشکیل شد.
درپایان این جلسه مراسم انتخابات توسط شورای خیرین برای تعیین اعضای شورای خیرین شهرستان رباط کریم صورت پذیرفت که نتایج آن به شرح ذیل می باشد:
سید قاسم شاهچراغی: رئیس شورای خیرین سلامت شهرستان رباط کریم
بهمن ابراهیم نژاد :نائب رئیس
داوود عباسی :خزانه دار
حسن عسگری:  مدیر اجرایی شورای خیرین مجمع خیرین سلامت

دفعات مشاهده: 247 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر