فراخوان واگذاری پایگاه های سلامت در شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۶ |

به اطلاع میرساند شبکه بهداشت و درمان شهرستان رباط کریم در نظر دارد مدیریت پایگاه های سلامت در قالب برنامه تامین مراقبت های اولیه سلامت در شهرستان رباط کریم را بصورت خرید خدمت به افراد حقیقی یا حقوقی واجد شرایط واگذار نماید .

ردیف نام پایگاه سلامت جمعیت تحت پوشش منطقه
1 بازارک 9000 بازارک - رباط کریم
2 شهید شاطریان(وحیدیه) 12500 وحیدیه
3 فرهنگیان(داودیه) 12500 داودیه

لذا در صورت تمایل جهت دریافت cdمدارک از تاریخ 97/4/5 الی چهارشنبه 97/4/6 از ساعت8:00 الی 13) به واحد امور قراردادها ی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم (سرکارخانم شاهمرادی) مراجعه نمائید.
 شایان ذکر است متقاضیان از تاریخ دریافت cdمدارک تا ساعت13 روز شنبه 97/4/9 مهلت خواهند داشت مدارک خود را در دو پاکت 1- پاکت ب (مدارک به شرح فرم ضمیمه)و3- پاکت ج شامل پیشنهاد قیمت، کلیه مدارک خود را در پاکات ذکر شده بصورت دربسته و ممهور به مهر شرکت(افراد حقوقی) - نظام پزشکی یا مامایی (افراد حقیقی)نموده و  تحویل واحد قراردادهای شبکه بهداشت رباط کریم نموده و رسید دریافت نمایند.
 تلفن تماس : 9-56426147(داخلی 242سرکار خانم امینی)

محتویات پاکت ب:
مدارک مورد نیاز که می بایست توسط اشخاص حقیقی و حقوقی واجد صلاحیت در پاکت ب قرار گیرد:
  1. افراد حقیقی:
  • کپی شناسنامه از تمامی صفحات شناسنامه به صورت خوانا؛
  • کپی کارت ملی (پشت و رو)؛
  • کپی آخرین مدرک تحصیلی یا داشتن گواهی معتبر؛
  • کپی پروانه دائم و موقت.
  • لازم است فرمت قرارداد و شرایط اختصاصی قرارداد ازمحتویات cdپرینت گرفته شود و با درج <<روئیت شد مورد تائید است>> به همراه مدارک فوق الذکر در پاکت ب قرار داده شود)
  1. افراد حقوقی:
  • تصویر اساسنامه شرکت متقاضی؛
  • تصویر آگهی تاسیس در روزنامه رسمی؛
  • تصویر آخرین آگهی تغییرات در روزنامه رسمی (در صورتی که شرکت تغییراتی داشته باشد)؛
  • آدرس قانونی شرکت یا شخص با شماره تلفن، فکس و کد پستی که مهر و امضا داشته باشد؛
  • سوابق حسن انجام کار در سایر موسسات در زمینه موضوع مرتبط یا مناقصه.
3- پیشنهاد قیمت به حروف و رقم و ممهور به مهر شرکت یا فرد متقاضی و در پاکت بسته با پوشش مناسب و با درج پاکت ج ارائه گردد.

دفعات مشاهده: 381 بار   |   دفعات چاپ: 36 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر