برگزاری جلسه مسئولین فنی مراکزوپایگاههای سلامت شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۶ |
 جلسه مسئولین فنی مراکز وپایگاههای سلامت شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم روز دوشنبه 11 تیر در سالن اجتماعات شبکه بهداشت برگزار شد.
جلسه مسئولین فنی مراکزوپایگاههای سلامت شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم به منظورایجادهماهنگی و برنامه ریزی دراجرای برنامه های واحدتغذیه ،سلامت خانواده وجمعیت، جلسه  هماهنگی مسئولین فنی مراکزوپایگاههای سلامت درروزدوشنبه مورخ 11/4/97باحضورکارشناس مسئول وکارشناسان واحدتغذیه ،سلامت خانواده وجمعیت و مسئولین فنی واحدهای تابعه درمحل سالن اجتماعات شبکه بهداشت ودرمان برگزار گردید.
دراین جلسه ابتداکارشناس مسئول بهداشت خانواده در خصوص برنامه عملیاتی سال 97 ، اهداف پیش بینی شده و ضرورت دستیابی به این اهداف توضیحاتی را ارائه نمود.سپس کارشناسان هر برنامه درباره مشکلات موجوددراجرای برنامه ها ،مداخلات و اقدامات انجام شده به بحث و گفتگو پرداختند.شایان ذکر است درپایان  جلسه هریک ازمسئولین فنی واحدها ی تحت پوشش نیز مشکلات موجوددرواحدمربوطه را مطرح و نقطه نظرات خودرابیان نمودند.

دفعات مشاهده: 129 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر