بیانیه اولین مجمع سلامت شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۲۱ |
بسمه تعالی

حمد و ثنای خداوند متعال را که برترین نعمت خود، سلامتی را به ما ارزانی داشته، و بر ماست که در حفظ وارتقاء آن کوشا باشیم.
خدای را شاکریم که با تلاش و پیگیری شبکه بهداشت و درمان و فرمانداری محترم شهرستان رباط کریم، این رویداد به وقوع پیوست و اولین مجمع سلامت شهرستان در تاریخ 97/4/19 برگزارگردید.
شرکت کنندگان در این مجمع اتفاق نظر دارند که سلامت یک هدف اجتماعی و از جمله اولویت های مهم کشور است و اهمیت و اولویت سلامت در قانون اساسی کشور، سیاست‌های ابلاغی سلامت از سوی مقام معظم رهبری، برنامه ششم توسعه و سند حقوق شهروندی، به خوبی تبیین گردیده است.
نقش مؤثر عوامل متعدد اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، زیست محیطی و فرهنگی بر سلامت، بیانگر این واقعیت است که جلب مشارکت مؤثر گروه‌های مختلف مردم و همه بخش‌های جامعه، از مرحله تعیین مشکل در سطح محلی تا پیشنهاد راه حل، اجرا و ارزشیابی برنامه‌های ارتقای سلامت، امری اجتناب ناپذیر است. لذا نظام مدیریت سلامت کشور، باید تفویض اختیار و مسئولیت به مردم در حوزه سلامت را در اولویت قرار دهد و تشکیل مجمع شهرستانی گامی ارزشمند در تبلور این رویکرد ملی می‌باشد.
با توجه به اهمیت راه اندازی و تشکیل محلات سلامت محور، در راستای تحقق سلامت جامعه، همکاری و همدلی کلیه دستگاه های اجرایی و انجمن ها و سمن ها و کلیه افراد جامعه مورد تأکید این مجمع می باشد.
در راه رسیدن به جامعه ای سالم نیازمند مشارکت همگانی برای تامین، حفظ و ارتقاء سلامت جامعه هستیم و الزامیست که همه دستگاهها و سازمانها تلاش نمایند تا اولویت های زیر که از اساسی ترین اصول سلامتی منطقه می باشد اجرا و نهادینه گردد:
اولویتها:
  1. راه اندازی کانون های سلامت محله
  2. کلیه دستگاههای اجرایی دولتی غیر دولتی و سازمانهای مردم نهاد متعهد می گردند با ارتقاء مشارکت مردم در سلامت خود، نهادهای مسئول تامین سلامت را یاری نموده و از هیچ تلاشی فروگذار نباشند
  3.  تدوین برنامه جامع سلامت شهرستان و تعیین نقش و وظایف هر سازمان و نهاد در آن
  4.  ایجاد زمینه های شادی و نشاط اجتماعی، ارتقاء سلامت روان جامعه و مدیریت پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی
  5. برنامه ریزی به منظور ساماندهی و کاهش حوادث ترافیکی در شهرستان
  6. بهره گیری از حداکثر توان و ظرفیت تمامی دستگاه های اجرایی جهت پیشگیری و کنترل بیماری ها

مجمع سلامت شهرستان رباط کریم با استفاده از ظرفیت دستگاه های اداری موثر بر امر سلامت، تشکل های غیر دولتی، بخش عمومی، شخصیت های متخصص، خیرین امر سلامت و ... به عنوان شرکای سلامت تشکیل گردید و انتظارمی رود با بهره مندی از مشارکت ارزشمند ذی نفعان حقیقی و حقوقی و با یاری خداوند متعال به هدف راهبردی ارتقاء سلامت منطقه دست یابیم.

دفعات مشاهده: 45 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر