دیدار مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم با امام جمعه جدیدشهر رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۲۱ |

دکتر اسکندری مدیر شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم با همراهی دکتر حامد اسدی شریف رئیس بیمارستان فاطمه  الزهرا (س) رباط کریم در 16 تیر ماه با امام جمعه جدید رباط کریم دیدار و گفتگو کرد.
دکتر اسکندری مدیر شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم با همراهی دکتر حامد اسدی شریف رئیس بیمارستان فاطمه  الزهرا (س) رباط کریم و برخی مسئولین شبکه بهداشت و بیمارستان در 16 تیر ماه با حجت الاسلام المسلمین حاج اقا ترابی امام جمعه جدید رباط کریم دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار صمیمانه دکتر اسکندری ضمن قدر دانی از  زحمات و حمایتهای حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا محمدی نژاد امام جمعه اسبق شهر رباط کریم  انتصاب حاج اقا ترابی به عنوان امام جمعه جدید رباط کریم را تبریک عرض نموده برای ایشان آروزی موفقیت کرد.سپس به صورت مختصر به برنامه های آتی خود در حوزه سلامت  اشاره  کرده وبر تعامل و همکاری بیشتر مسئولین شهرستان جهت هموار شدن مسیر ها برا ی دستیابی به اهداف والای طرح تحول نظام سلامت تاکید نمود.
در پایان حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا ترابی ضمن تشکر بابت حضور مسئولین شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم و بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا (س) ، برای ایشان در جهت ارائه خدمات به مردم و توسعه سلامت  شهرستان اروزی موفقیت نمود.

دفعات مشاهده: 373 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر