برگزاری کمیته غربالگری دانش آموزان اتباع خارجی فاقد مدرک اقامتی در تابستان 97

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۸ |
کمیته غربالگری دانش آموزان اتباع خارجی فاقد مدرک اقامتی در 6 مرداد ماه با حضور مسئولین ستادی دردفتر سرپرست معاونت شبکه بهداشت برگزار شد.
کمیته غربالگری دانش آموزان اتباع خارجی فاقد مدرک اقامتی در مورخ 6 مرداد با حضور کتر لغوی سرپرست معاونت شبکه بهداشت رباط کریم و کارشناس مسئولان واحد های ستادی ( ستادگسترش ؛ بهداشت خانواد ؛ بیماریها ؛ واحد مدارس و نوجوانان ؛ بهداشت محیط ، روابط عمومی و...) در دفتر سرپرست معاونت برگزار گردید . در این جلسه مقرر شد تا این برنامه در دو مرکز سلامت جامعه روستایی آلارد و سفیدار اجرا شود.
شادی حاجی باقری مسئول واحد جوانان ، نوجوانان و مدارس شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم  تصریح کرد : دانش اموزان اتباع خارجی فاقد مدرک اقامتی می توانند با معرفی نامه ای که از سوی دفاتر کفالت صادر می گردد به دو مرکز سلامت جامعه روستایی آلارد و سفیدار مراجعه نمایند و بر اساس تعرفه آزاد توسط مراقبین سلامت و پزشک معاینه شوند سپس بعد ازبررسی از نظر واکسیناسیون ،نتیجه غربالگری در انتها ی برگه معرفی نامه کفالت ثبت و به والدین تحویل داده می شود . در نهایت فرمهای معاینات در مرکز نگهداری خواهد شد تا توسط واحد مدارس و نوجوانان شبکه بهداشت جمع اوری و به معاونت بهداشتی دانشگاه ارسال گردد.

دفعات مشاهده: 132 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر