برگزاری کارگاه نوزاد سالم در شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۸ |
کارگاه نوزاد سالم  د رمورخ 97/5/4 با حضور مراقبین سلامت در سالن اجتماعات شبکه بهداشت رباط کریم برگزار شد.
کارگاه نحوه مراقبت از نوزاد سالم جهت مراقبین سلامت شاغل در واحدهای بهداشتی در تاریخ 97/5/4  در محل سالن اجتماعات شبکه  بهداشت ودرمان رباط کریم برگزار شد. این کارگاه با هدف ارتقا سطح آگاهی مراقبین سلامت در خصوص نحوه مراقبت از نوزاد سالم ، ارتقاء تکامل نوزادان، کاهش بار بیماری‌های نوزادان و کاهش مرگ و میر نوزادان برگزار گردید. در این کارگاه مواردی شامل ارزیابی رشد تکامل نوزاد،مراقبتهای بهداشتی، آشنایی با برخی از مشکلات شایع دوران نوزادی، تغذیه نوزاد نارس و...آموزش داده شد، همچنین به منظور سنجش میزان اگاهی شرکت کنندگان پیش آزمون و پس آزمون نیز بعمل آمد.

دفعات مشاهده: 122 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر