برگزاری کارگاه آموزشی سوانح و حوادث ترافیکی در جوانان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱ |
کارگاه آموزشی سوانح وحوادث ترافیکی درجوانان درتاریخ 31/6/ 97 باحضورمراقبین سلامت وبهورزان  تحت پوشش درسالن اجتماعات شبکه بهداشت رباط کریم برگزارشد..
دراین کارگاه آموزشی حاجی باقری کارشناس مسئول واحد سلامت جوانان ، نوجوانان و مدارس شبکه بهداشت و محمدی کارشناس آن مجموعه  در مورد سوانح وحوادث ترافیکی (آمارتصافات ومرگ ومیر –اهمیت آموزش –اهداف آموزش و....)با استفاده ازپاورپوینت آموزش دادند سپس فرج پور کارشناس اورژانس 115درمورد کمکهای اولیه  پس ازتصادف با استفاده ازماکت وکارعملی مطالبی را عنوان کرد.
 د رادامه کارگاه، سرگرد سلطانی ازاداره راهنمایی ورانندگی غرب تهران در خصوص قوانین وقواعد رانندگی آموزش داد . در پایان حاجی باقری از مراقبین خواست تا این آموزشها رابه جوانان تحت پوشش خودمنتقل کنندوگزارش آن رابه واحدجوانان اعلام نمایند.

دفعات مشاهده: 108 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر