همایش دیابت در شهرستان رباط کریم برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۹ |

همایش دیابت به همت شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم وبا همکاری شهرداری وشرکت نوونردیسک با حضور بیماران دیابتی تحت پوشش در فرهنگسرای معلم برگزارشد.
همایش دیابت به همت کارشناسان واحد مبارزه با بیماریهای غیر واگیرو واحد آموزش سلامت شبکه بهداشت و درمان رباط کریم و همکاری مسئول بخش آموزشی شرکت نوونردیسک ، شهرداری شهررباط کریم ، پزشکان،مراقبان سلامت و بهورزان مراکز روستایی، روز چهارشنبه هجدهم مهر با حضور بیماران دیابتی تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) ،خانه های بهداشت،مراکزسلامت جامع روستایی وهمچنین  بیماران دیابتی شاغل در ادارات شهرستان در فرهنگسرای معلم برگزارشد.
دکتر وفادار، کارشناس مسئول واحدمبارزه با بیماریهای واگیر وغیر واگیر شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم  هدف از برگزاری این همایش را افزایش شیوع بیماری های غیرواگیر از جمله دیابت و ماهیت مزمن، پیشرونده و ناتوان کننده آن که باعث بوجود آمدن مشکلات عدیده ای می شود عنوان کرد.
وی افزود: متاسفانه این بیماری نیروی مولد جوامع را به طور مستقیم در معرض خطر مرگ و میر،معلولیت و ناتوانی ها قرار می دهد .
همچنین وی تاکید کرد : با توجه به این که بیماری دیابت در شهرستان رباط کریم از اولویتهای بهداشتی است به منظور افزایش آگاهی و خودمراقبتی در بیماران دیابتی با هماهنگی های بعمل آمده  این همایش برگزار شد.
دکتر وفادار تصریح کرد نمایشگاه اطلاع رسانی دیابت نیز در حاشیه این همایش برپا شد.
 در انتهای برنامه از بیماران دیابتی که در کنترل بیماری خود و رعایت سبک زندگی سالم تلاش کرده و برای مراقبت های دوره ای  به موقع به مراکز خدمات سلامت  مراجعه کرده اند  با اهدای جوایزی قدر دانی شد.

دفعات مشاهده: 98 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر