برگزاری کلاس آموزشی استفاده بهینه از شبکه های اجتماعی و کاهش آسیب های آن و مضرات استفاده از قلیان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱ |

کلاس آموزشی استفاده بهینه از شبکه های اجتماعی و کاهش آسیب های آن و مضرات استفاده از قلیان با حضور بانوان ستادی برگزار شد.
 کلاس آموزشی استفاده بهینه از شبکه های اجتماعی و کاهش آسیب های آن و مضرات استفاده از قلیان به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت بانوان ایرانی(24-30مهر)  با حضور بانوان ستادی دوشنبه سی ام مهرماه در سالن اجتماعات شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم برگزار شد.
در این کلاس آموزشی دکتر ملارحیمی کارشناس مسئول واحد نظارت بر درمان در خصوص استفاده بهینه از شبکه های اجتماعی و کاهش آسیب های آن و  والی کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان درباره مضرات استفاده از قلیان آموزش دادند.

دفعات مشاهده: 43 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر