برگزاری کلاس آموزشی سلامت بانوان با حضور نمایندگان امور بانوان ادارات شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۲ |

کلاس آموزشی سلامت بانوان با حضور نمایندگان امور بانوان ادارات شهرستان رباط کریم با موضوع تغذیه سالم و سرطانهای شایع زنان در محل فرمانداری برگزار شد.
کلاس آموزشی سلامت بانوان با حضور نمایندگان امور بانوان ادارات شهرستان رباط کریم و به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت بانوان ایرانی(24-30مهر) با موضوع تغذیه سالم و سرطانهای شایع زنان، دوشنبه سی ام مهرماه در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
دراین کلاس آموزشی حامدی کارشناس تغذیه شبکه بهداشت ودرمان درباره تغذیه سالم و کاهش مصرف قند، نمک، چربی و افزایش مصرف میوه و سبزی وگلدانی کارشناس ارشد مامائی درخصوص سرطانهای شایع زنان آموزش دادند.

دفعات مشاهده: 40 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر