برگزاری جلسه هم اندیشی و هماهنگی هفته ملی دیابت در شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۹ |

جلسه هم اندیشی و هماهنگی هفته ملی دیابت با حضور دکتر لغوی معاون شبکه بهداشت ودرمان و مسئولین ستادی شبکه بهداشت ودرمان در دفتر معاونت برگزار شد.
جلسه هم اندیشی و هماهنگی هفته ملی دیابت با حضور دکتر لغوی معاون شبکه بهداشت ودرمان و مسئولین ستادی  دوشنبه هفتم آبان ماه در دفتر معاونت برگزار شد.
دکتر لغوی تصریح کرد: هدف کلی برنامه کشوری پیشگیری و کنترل بیماری کاستن از عوارض ناشی از دیابت، ارتقاء سلامت و کاستن از بار بیماری ناشی از آن می باشد.
 همچنین وی افزود: دیابت یک بیماری خاموش است و افراد در مراحل اولیه از بیماری خود بی اطلاع هستند، به همین دلیل تشخیص زود هنگام بیماری و بالا بردن سواد سلامت جامعه برای پیشگیری از این بیماری یا تشخیص زود هنگام آن بسیار دارای اهمیت می باشد.
درادامه دکتر وفادارمسئول واحد مبارزه با بیماریهای شبکه بهداشت ودرمان  تاکید کرد: به منظور آگاهی عموم مردم درباره بیماری دیابت و تأکید بر اهمیت اصلاح شیوه زندگی، همانند سال­های گذشته روزهای 19تا 25 آبان ماه به عنوان "هفته ملی دیابت"  نام گذاری شده است و شعار روزجهانی دیابت امسال با عنوان" دیابت و خانواده"  نامگذاری شده است.
 وی ضمن بیان آخرین آمار و ارقام شیوع دیابت در سطوح مختلف جهانی، کشوری، دانشگاهی و شهرستان، دستورالعمل وزارت بهداشت در خصوص برگزاری هفته دیابت را تشریح کرد.
سپس در خصوص برنامه های اجرایی در این هفته  پس از هم اندیشی  هر کدام از مسئولین واحدهای ستادی  مواردی جهت هرچه  بهتر برگزار شدن این هفته به تصویب رسید.

دفعات مشاهده: 41 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر