برگزاری کارگاه پدافند غیر عامل درشبکه بهداشت ودرمان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۰ |

کارگاه پدافندغیرعامل باحضورکارشناسان شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم برگزارشد.
همزمان با فراسیدن هفته پدافندغیرعامل، چهارشنبه 9 آبان کارگاه پدافندغیرعامل با حضورمسئولان وکارشناسان ستادی درسالن اجتماعات شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم برگزار شد.
در این کارگاه حسین قائمی مدرس هلال احمر با اشاره به اهمیت پدافند غیرعامل و نقش آن در پیشگیری از حوادث عنوان کرد: پدافند غیرعامل باعث تسهیل مدیریت بحران و کاهش آسیب های جانی، مالی و حفظ زیر ساخت ها می شود و در صورت اقدامات پدافند غیرعامل، در مقابل حوادث و بلایای طبیعی آمادگی داریم و این موضوع باعث کاهش آسیب و افزایش ایمنی خواهدبود.
در ادامه جلسه با پرسش و پاسخ فراگیران به پایان رسید.

دفعات مشاهده: 43 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر