بازدید مشترک از نانواییهای مناطق روستایی شهرستان رباط کریم و نمونه برداری از نان در راستای حذف جوش شیرین

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۰ |

بازدید مشترک از نانواییهای مناطق روستایی شهرستان رباط کریم  توسط کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان، اداره صنعت معدن و تجارت ، تعزیرات و اتحادیه نانوایان انجام شد.
در راستای ارتقاء سطح سلامت مردم شهرستان بازدید مشترک از نانواییهای مناطق روستایی شهرستان توسط اکیپی متشکل از واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان، ادارات صنعت معدن و تجارت ،تعزیرات و اتحادیه نانوایان،  چهارشنبه 9 آبان صورت گرفت.
 در طی این بازدیدها ضمن انجام آزمایش با دستگاه پورتابل PH متر و شوری سنج،  از 9 واحد نانوایی نمونه برداری نان صورت گرفت که نمونه ها جهت انجام آزمایشات تخصصی (جوش شیرین، نمک و بلانکیت ) به آزمایشگاه معتمد ارسال شد.

دفعات مشاهده: 39 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر