حضور پرشورمدیر وکارکنان شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم در راهپیمایی یوم الله 13 آبان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۴ |

دکتر گلشنی مدیر شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم با همراهی سایر مسئولین و کارکنان در راهپیمایی یوم الله 13 آبان حضور بهم رساندند.
دکتر گلشنی مدیر شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم با همراهی مسئولین، کارکنان شبکه بهداشت و درمان و اعضای بسیج جامعه پزشکی شهرستان همزمان با سراسرکشور در راهپیمایی یوم الله 13 آبان شرکت کردند و باحضور پرشور، گسترده و با بصیرت خود بار دیگر با آرمان های حضرت امام خمینی(ره)،  شهدا و ولی فقیه زمان رهبر معظم انقلاب و فرماندهی کل قوا امام خامنه ای (مدظله العالی) تجدید میثاق نمودند.
همچنین حضور آمبولانس فوریت های پزشکی (اورژانس 115)  در مسیر راهپیمایی شهرستان رباط کریم مشهود بود.

دفعات مشاهده: 45 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر