غربالگری دیابت کارکنان فرمانداری شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۴ |
در آستانه هفته ملی دیابت، واحد بیماریهای غیر واگیر شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم با اعزام اکیپهای غربالگری خود تمامی کارکنان فرمانداری شهرستان را از نظر بیماری دیابت بررسی نمود.
در آستانه هفته ملی دیابت، واحد بیماریهای غیر واگیر با همکاری واحدبهداشت خانواده  شبکه بهداشت و درمان با اعزام اکیپهای غربالگری خود تمامی کارکنان فرمانداری شهرستان را یکشنبه 13 آبان از نظر بیماری دیابت بررسی کرد.
در اجرای این طرح به منظور بررسی کارکنان فرمانداری از نظر بیماری دیابت،   آزمایش خون (قند وچربی) انجام و ضمن اندازه گیری فشارخون، پرونده سلامت نیز برای ایشان تشکیل شد.
توضیح اینکه پس از مشخص شدن نتیجه آزمایشات و شناسایی افراد مبتلا به دیابت چربی خون بالا،  بیماران
جهت پیگیری و درمان به مراجع درمانی بالاتر ارجاع داده می شوند.

دفعات مشاهده: 46 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر