برگزاری کارگاه تسهیل چالشهای تغذیه با شیر مادر در اواخر دوران نارسی نوزاد در شبکه بهداشت رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۶ |
کارگاه "تسهیل چالشهای تغذیه با شیر مادر در اواخر دوران نارسی نوزاد"  در شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، کارگاه "تسهیل چالشهای تغذیه با شیر مادر در اواخر دوران نارسی نوزاد"، با هدف حل مشکلات تغذیه با شیرمادر  و آموزش عملی مهارت های شیردهی توسط واحد سلامت خانواده و جمعیت شبکه بهداشت دوشنبه،پنجم شهریورماه 98 با حضور پزشکان مراکز تابعه در سالن اجتماعات شبکه بهداشت برگزار شد.
در این کارگاه دکتر ولایتی و شجری ضمن اشاره به فواید و نقش شیرمادر در سلامت،  ، مزایاو چگونگی   تماس پوست با پوست مادر و نوزاد ،  تغذیه در ساعت اول زندگی ، معیارهای کفایت شیر مادر با آن  درخصوص تمرین عملی شیردهی با کاپ و وضعیتهای صحیحح شیر دهی و دوشیدن شیر مادر  در خصوص چالشهای تغذیه با شیر مادر در اواخر  دوران نارسی نوزادان آموزش دادند.
 گفتنی است در این کارگاه به منظور سنجش میزان آگاهی شرکت کنندگان،  پیش آزمون و پس آزمون  نیز  بعمل آمد.

دفعات مشاهده: 58 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر