کسب عنوان نایب قهرمانی توسط تیم فوتسال شبکه بهداشت و درمان رباط کریم در هفته دولت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۷ |
تیم فوتسال شبکه بهداشت و درمان رباط کریم  با حضور 32تیم  در دانشگاه علوم پزشکی ایران، عنوان نایب قهرمانی رابه دست آورد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم،  به مناسبت گرامیداشت هفته دولت، 32 تیم  فوتسال واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران به رقابت پرداختند که با همت اعضای تیم فوتسال شبکه بهداشت رباط کریم، عنوان نایب قهرمانی به این شبکه اختصاص یافت.
گفتنی است دراین دوره از مسابقات، ورزشکاران پیشکسوت تیم ملی، حمید درخشان و فیروز کریمی نیزحضورداشتند و فغانی داور بین المللی، این مسابقات را داوری کرد.
ضمن تبریک به اعضای پرتلاش تیم فوتسال شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، امیدواریم در همه مراحل  زندگی پیروز و سلامت باشند

دفعات مشاهده: 92 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر