بازدید از واحدهای صنفی مواد غذایی شهر پرند با حضور دکترگلشنی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۲ |

بازرسان بهداشت محیط با حضوردکتر گلشنی مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، از واحدهای صنفی مواد غذایی شهر پرند بازدید کردند.
 به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، در راستای تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی،  بازرسان بهداشت محیط  با حضور دکتر گلشنی مدیر شبکه بهداشت و درمان، دوشنبه، 11 شهریور 98، از هفت واحد صنفی مواد غذایی در شهر پرند بازدید کردند.
 توضیح اینکه در این بازدیدها مقدار 68 کلیوگرم مواد غذایی فاسد و فاقد مشخصات اعم غذا وسس مانده، سس  و سنگ نمک معدوم شد.
 گفتنی است برای چهار مورد از واحدهای متخلف اخطاریه بحرانی و غیر بحرانی صادر  و پرونده  واحد های متخلف نیز به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

دفعات مشاهده: 84 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر