برگزاری کارگاه دو روزه شیر مادر در شبکه بهداشت و درمان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۳ |
کارگاه دو روزه شیر مادربا حضور پزشکان و مراقبان سلامت واحد های تابعه در شبکه بهداشت و درمان رباط کریم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم، به همت واحد سلامت خانواده و جمعیت  این شبکه بهداشت کارگاه تماس پوست با پوست مادر و نوزاد،  تغذیه با شیر مادر در ساعت اول تولد و مشاوره  عملی شیردهی د ر روز دوشنبه و سه شنبه به ترتیب یازده و دوازده شهریور98،  با حضور پزشکان و مراقبان سلامت واحد های تابعه در سالن اجتماعات شبکه بهداشت برگزار شد.
در این کارگاه دو روزه درباره فواید و نقش شیرمادر در سلامت،  اصول مشاوره صحیح، تماس پوست با پوست مادر و نوزاد ،  تغذیه در ساعت اول زندگی،  چالشهای شیردهی در اواخر نارسی،  موضوعات چک لیست آموزش مادران باردار در شیردهی، معیارهای کفایت شیر مادر،  نحوه ثبت اطلاعات کودکان زیر یکسال شیر مصنوعی خوار و موارد مجاز دریافت شیر مصنوعی یارانه ای،  پیشگیری، تشخیص، درمان  مشکلات پستانی وتوضیحات مرتبط با آن  تدریس شد.
گفتنی است شرکت کنندگان د ر این کارگاهها با تکنیکها و وضعیتهای مختلف شیر دهی و دوشیدن شیر،  تغذیه با کاپ شیر دهی،  نحوه و موارد استفاده از وسایل کمک شیردهی به صورت عملی  آشنا شدند.

دفعات مشاهده: 56 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر