برگزاری مانور عملیاتی پدافند غیر عامل در حوزه تهدیدات زیستی و میکروبی درشهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱۴ |
مانور عملیاتی پدافند غیر عامل در حوزه تهدیدات زیستی و میکروبی با سناریوی بیماری شاربن (سیاه زخم) در شهرستان رباط کریم اجرا شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت رباط کریم، مانور عملیاتی پدافند غیر عامل در حوزه تهدیدات زیستی و میکروبی با سناریوی بیماری شاربن (سیاه زخم)، سه شنبه14آبان98،  با حضور اعضاء کارگروه  پدافند غیر عامل نظیر: فرمانداری، شبکه بهداشت و درمان،  اورژانس 115، اداره دامپزشکی، جهاد کشاورزی، بخشداری، نیروی انتظامی، اداره محیط زیست  و آبفای روستایی در شهرستان اجرا شد.
این مانور ساعت9 صبح با حضور تمامی اعضا در دامداری روستای شهرآباد از توابع شهرستان رباط کریم اجراشد و پس از انجام کامل عملیات پیش بینی در سناریو به پایان رسید.

دفعات مشاهده: 56 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر