برگزاری کمیته هماهنگی هفته ملی دیابت در شبکه بهداشت رباط کریم

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۱۴ |
کمیته هماهنگی هفته ملی دیابت در شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم، جلسه هم اندیشی و هماهنگی هفته ملی دیابت دوشنبه 13آبان 98، با حضور مهندس بناییان رئیس مرکز بهداشت و مسئولان  ستادی حوزه بهداشت شبکه در دفتر مدیریت برگزار شد. در ابتدای جلسه مهندس بناییان  براهمیت بیماری دیابت به عنوان برنامه ادغام یافته در نظام مراقبت های بهداشتی  تاکید و تصریح کرد:  دیابت یکی از شایعترین بیماریهای غیرواگیر است و. طی سالهای اخیر افزایش شیوع آن در جهان، دیابت را به بزرگترین اپیدمی تاریخ تبدیل نموده است ودر حال حاضر حداقل 11 درصد جمعیت بالای 25 سال کشورمان مبتلا به دیابت هستند و حداقل 25 درصد آنان از بیماری خود آگاه نیستند و هفته دیابت فرصتی مناسب جهت پررنگ تر نمودن اقدامات و اطلاع رسانی همگانی  است .
سپس دکتروفادار کارشناس مسئول واحد بیماریها شبکه بهداشت رباط کریم گفت: همانند سال های گذشته روزهای 18 لغایت 24 آبان ماه به عنوان هفته ملی دیابت نامگذاری شده و با توجه به اینکه خانواده ها نقش مهمی را در رفع عوامل خطر قابل تغییر برای دیابت نوع 2 بازی می کنند به همین جهت شعار روز جهانی دیابت " ازخانواده خود محافظت کنید" عنوان شده است.

دفعات مشاهده: 48 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر