دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences

برگزاری کلاس آموزشی با عنوان کنترل کیفی بهداشت مواد غذایی( کاربرد دزانفکتانت ها در صنایع غذایی) در شبکه بهداشت درمان شهرستان رباط کریم

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۵ | 
در مورخ 96/9/4 کلاس آموزشی با عنوان کنترل کیفی بهداشت مواد غذایی( کاربرد دزانفکتانت ها در صنایع غذایی) به همت کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم  با حضور کارشناسان و مسئولین فنی کارخانجات در سالن اجتماعات شبکه بهداشت رباط کریم برگزار شد.
 این کلاس آموزشی با رویکرد ارتقا سطح آگاهی مسئولین فنی کارخانجات توسط  آقای دکتر مجتبی ساده متخصص باکتری شناسی پزشکی) برگزار شد. در این کلاس در خصوص اهمیت کنترل کیفی بهداشت مواد غذایی ( کاربرد دزانفکتانت ها در صنایع غذایی) و عوارض ناشی از عدم اهتمام به این موارد و نقش آن در کنترل کیفی محصولات غذایی آموزش داده شد. شایان ذکر است در ابتدا و انتهای کلاس پره تست و پست تست توسط مخاطبین در دوره آموزشی تکمیل گردید.




 


کد امنیتی را در کادر بنویسید    
دفعات مشاهده: 25 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر