دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences

برگزاری کارگاه آموزشی کاربرد دزانفکتانتها توسط واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۳ | 

واحد نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی در تاریخ 96/10/2  با دعوت از جناب دکتر مجتبی ساده اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی کاربرد دزانفکتانتها در صنایع غذایی، در جهت ارتقای سطح علمی و کارشناسی مسئولین فنی کارخانجات تحت پوشش شبکه نمود. در این کارگاه تخصصی مسئولین فنی با موارد استفاده از مواد گند زدا ( دزانفکتانت) در صنایع غذایی آشنا شدند.


 


کد امنیتی را در کادر بنویسید    
دفعات مشاهده: 54 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر