دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences

گزارش عملکرد واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان رباط کریم از ابتدای ماه مبارک رمضان تا کنون

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۹ | 
 
  • تشدید کنترل ، نظارت و بازرسی مستمر از مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه ، آش و حلیم پزی ها و رستوران ها ، کبابی ها و قنادی ها و نانوایی ها و ...
  •  نمونه برداری از مواد غذایی مرتبط با طرح و ارسال به آزمایشگاه مواد غذایی
  • سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی ( TPM روغن دما PH متر یدسنجی شوری سنجی بار آلودگی سطوح )
  • انجام بازدیدهای بهداشتی از مساجد و تاکید در بازرسی ها  بر روی رعایت بهداشت فردی و عمومی در مساجد و مراکزی که مراسم ماه مبارک رمضان در آنها تشکیل می گردد
  • پلمب مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی متخلف
  • معرفی مراکز تهیه ، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی متخلف به مراجع قضایی
  • نمونه برداری و کلرسنجی آب آشامیدنی و استخر شنا
  • انجام بازدیدهای مشترک به همراه نمایندگان محترم فرمانداری ، دامپزشکی ، صنعت ، معدن و تجارت و اداره تعزیرات حکومتی و ...
  • برگزاری جلسات هماهنگی و برنامه ریزی درون بخشی و برون بخشی
  • رسیدگی به شکایات مردمی از طریق سامانه 190 شکایات و گزارش های مردمی
  • معدومی مواد غذایی فاسد و کشف شده در طول طرح
 
 


کد امنیتی را در کادر بنویسید    
دفعات مشاهده: 106 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر