پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی بهداشت

| تاریخ ارسال: 1400/1/18 |
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم،  دکتر فخر السادات امامی؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم در پیامی فرارسیدن ۱۸ فروردین" روز جهانی بهداشت " را تبریک گفت.
متن پیام به شرح ذیل می باشد:
بسمه تعالی
 امسال به منظور تقدیر از تلاش ها و پاسداشت فداکاری های کارکنان حوزه بهداشت و درمان در مقابله با همه گیری کووید ۱۹ ، شعار هفته سلامت با عنوان " سال جهانی مدافعان سلامت" نام گذاری شده است.
اینجانب ضمن تبریک فرارسیدن ۱۸ فروردین" روز جهانی بهداشت "، از تلاش خستگی ناپذیر تمامی همکاران  که این روزها در خط مقدم حفظ و حراست از سلامتی مردم در پیشگیری و کنترل بیماری کووید ۱۹، ایثارگرانه به صورت شبانه روزی تلاش می کنند تقدیر و تشکرمی نمایم.امیدوارم در پناه خداوند متعال، سلامت و سربلند باشید.

دکتر فخرالسادات امامی
مدیر شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم

دفعات مشاهده: 655 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر