بازدید معاون دفاع زیستی سازمان بسیج مستضعفین ازنحوه اجرای طرح شهید سلیمانی در شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: 1400/1/18 |
دکتر چشمی؛ معاون دفاع زیستی سازمان بسیج و مسئول کمیته کشوری پایش طرح شهید سلیمانی از نحوه اجرای طرح محله محور در شهرستان رباط کریم بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، دکتر چشمی؛ معاون دفاع زیستی سازمان بسیج و مسئول کمیته کشوری پایش طرح شهید سلیمانی و سرهنگ حسین زاده مسئول جامعه پزشکی سپاه سید الشهدا(ع)،سه شنبه ۱۷فروردین۱۴۰۰، ضمن تشکیل جلسه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان از نحوه اجرای طرح محله محور در شهرستان رباط کریم نیز بازدید کردند.
دراین جلسه که دکتر نظام ملکشاهی؛ فرماندار، دکتر فخرالسادات امامی مدیر شبکه بهداشت، مهندس غفوری معاون بهداشت شبکه بهداشت، سرهنگ شهیری فرمانده سپاه شهرستان و دکتر نمکی معاون مسئول کمیته کشوری پایش طرح شهید سلیمانی نیزحضور داشتند در خصوص نحوه اجرای طرح شهید سلیمانی گفتگو و تبادل نظر شد.
در این جلسه دکتر امامی گزارشی از چگونگی اجرای این طرح و وضعیت شهرستان در شرایط پاندمی کرونا ویروس  را ارائه داد.
در ادامه دکتر چشمی ضمن تشکر و قدردانی  از خدمات ارزنده مدافعان سلامت شهرستان تصریح کرد: معاونت سلامت و دفاع زیستی سازمان بسیج مستضعفین در راستای مقابله با ویروس کرونا از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد و بسیج ثابت کرده که در مواقع بحرانی، همیشه در کنار مردم است.
گفتنی است پس از اتمام جلسه معاون دفاع زیستی سازمان بسیج مستضعفین با همراهی فرمانده سپاه شهرستان ومسئولان شبکه بهداشت  از مرکز سلامت ۱۶ ساعته منتخب کرونا شهید شاطریان بازدید نموده و نحوه اجرای طرح محله محور  شهید سلیمانی در شهرستان رباط کریم را ارزیابی کردند.

دفعات مشاهده: 822 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر