بازدید نماینده مردم شهرستان رباط کریم در مجلس شورای اسلامی از مرکز واکسیناسیون همگانی کرونا کلینیک ویژه پرند

| تاریخ ارسال: 1400/6/25 |
 حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا نورزوی، نماینده مردم شهرستان رباط کریم در مجلس شورای اسلامی، از مرکز واکسیناسیون همگانی کرونا کلینیک ویژه پرند بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا نورزوی، نماینده مردم شهرستان رباط کریم در مجلس شورای اسلامی، پنج شنبه ۲۵شهریور۱۴۰۰ از مرکز واکسیناسیون همگانی کرونا کلینیک ویژه پرند بازدید کرد. در این بازدید ضمن تقدیر و‌تشکر از تلاشهای شبانه روزی مسئولان ‌ شبکه بهداشت ودرمان و‌مدافعلان سلامت شهرستان ، چگونگی روند واکسیناسیون ‌بررسی شد.

دفعات مشاهده: 167 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر