پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم به مناسبت فرارسیدن روز جهانی بهداشت محیط

| تاریخ ارسال: 1400/7/3 |
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، دکتر فخرالسادات امامی، مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم در پیامی فرارسیدن چهارم مهر، روز جهانی بهداشت محیط را تبریک گفت. متن پیام به شرح ذیل می باشد:
بسمه تعالی

چهارم مهرماه مطابق با ۲۶سپتامبر روز جهانی بهداشت محیط همواره یادآور تلاش های بی وقفه و شبانه روزی و قهرمانان گمنامی که در خط مقدم مبارزه با کرونا و کنترل شیوع ویروس منحوس کووید۱۹ در حال جهادند و نقش محوری و کلیدی در آموزش و نظارت بر پروتکل های بهداشتی در عرصه تاخت و تاز کرونا دارند.
اینجانب ضمن تبریک این روز به همه کادر سلامت و کارشناسان بهداشت محیط
 شهرستان، صمیمانه از اقدامات ارزشمند و خالصانه این بزرگواران به ویژه در مقابله با ویروس منحوس کرونا تقدیر و تشکر می نمایم امیدوارم در پناه خداوند متعال سلامت و سرافراز باشید.
دکتر فخرالسادات امامی
مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم

دفعات مشاهده: 71 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر