بازدید معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران از شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم

| تاریخ ارسال: 1400/7/4 |
دکتر بابک عشرتی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران و هیئت همراه از ستاد شبکه بهداشت و درمان رباط کریم بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، دکتر عشرتی معاون بهداشت دانشگاه ایران و هیئت همراه، یکشنبه چهارم مهر ۱۴۰۰ ضمن برگزاری جلسه با مدیر و مسئول شبکه بهداشت رباط کریم، از ستاد این شبکه نیز بازدید کردند.
لازم به توضیح است: در جلسه برگزار شده معاون بهداشت دانشگاه بامسئولان شبکه بهداشت رباط کریم ضمن لزوم ثبت بادقت و فراخوان گروههای سنی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت،  بر واکسیناسیون مادران باردار و‌کارگران شهرکهای صنعتی و دانش آموزان تاکید شد.
گفتنی است دکتر عشرتی و هیئت همراه از واحد‌های ستادی شبکه بهداشت بازدید و ضمن خداقوت به همکاران از تلاش‌های مجاهدانه ایشان تقدیر و تشکر نمودند.

دفعات مشاهده: 107 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر