بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و هئیت همراه از شبکه بهداشت و درمان رباط کریم

| تاریخ ارسال: 1400/7/14 |
آقای دکتر پازوکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و هئیت همراه، از شبکه بهداشت و درمان شهرستان رباط کریم بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط  کریم ، آقای دکتر پازوکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و هئیت همراه، چهارشنبه ۱۴ مهر۱۴۰۰ از شبکه بهداشت و درمان رباط کریم بازدید کردند.
 در این بازدید  که با هدف بررسی وضعیت شهرستان از نظر بیماری کووید ۱۹ و روند انجام واکسیناسیون انجام گرفت آقای دکتر پازوکی ضمن تشکر و خدا قوت به تمامی همکاران شبکه بهداشت ، اظهار امیدواری کرد که با حول و قوه الهی و هم فکری و تعامل مسئولان و مردم بتوانیم در شهرستان به سطح قابل قبولی از واکسیناسیون رسیده و شاهد کنترل بیماری باشیم .
سپس دکتر امامی مدیر شبکه بهداشت  و درمان رباط کریم در خصوص وضعیت بیماری کرونا در شهرستان توضیحاتی را ارائه داد.

دفعات مشاهده: 155 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر