بازدید دکتر اسدی لاری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران از پروژه های بهداشتی فاز ۵ شهر پرند

| تاریخ ارسال: 1400/8/8 |
دکتر اسدی لاری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران از پروژه های بهداشتی فاز ۵ شهر پرند بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت  و درمان رباط کریم ، دکتر اسدی لاری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران جمعه ۷ آبان ۱۴۰۰ از پروژه های عمرانی فاز ۵ شهر پرند بازدید کرد .
در این بازدید که به همراهی  دکتر امامی، مدیر شبکه و مهندس غفوری،  رئیس مرکز بهداشت  رباط کریم انجام شد ، دکتر اسدی لاری از نزدیک در جریان  پیشرفت و مشکلات ساخت مرکز خدمات جامع سلامت  و پایگاه اورژانس ۱۱۵  در فاز ۵ پرند قرار گرفت.
گفتنی است در پایان این بازدید با تشکیل جلسه ای در محل شرکت عمران پرند، دکتر اسدی لاری  با دکتر وطن خواه مدیر عامل شرکت عمران پرند  ومهندس رحمانی عضو هئیت مدیره شرکت مادر تخصصی شهر پرند در مورد نیازهای بهداشتی و درمانی شهر پرند گفتگو و تبادل نظر کردند.

دفعات مشاهده: 89 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر