برگزاری مانور عملیاتی کنترل تب کریمه کنگو در شهرستان رباط کریم و اسلامشهر

| تاریخ ارسال: 1400/8/9 |
برگزاری مانور عملیاتی کنترل تب کریمه کنگو در شهرستان رباط کریم و اسلامشهر
به مناسبت هفته پدافند غیر عامل، با مشارکت کارگروه کشاورزی و امنیت غذایی و کارگروه بهداشت، سلامت و بیولوژیک شورای پدافند غیر عامل،  مانور عملیاتی کنترل  تب کریمه کنگو و  در شهرستان رباط کریم و اسلامشهر برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت رباط کریم ، مانور عملیاتی تب کریمه کنگو در دهیاری روستای منجیل آباد با حضور مسئولین شهرستانی ، استانی و دو دانشگاه علوم پزشکی ایران و تهران یکشنبه ۹ آبان ۱۴۰۰   ، آغاز شد .در  این جلسه اهداف مانور و ضرورت اجرای مانورهای مشابه جهت هماهنگی بیشتر و سریعتر ارگانهای شهرستانی در  مداخله سریع در بحرانهای زیست محیطی  و کنترل بحران با کمترین هزینه های جانی و مالی در سطح منطقه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
گفتنی است  سناریو پیش بینی شده جهت مانور مذکور در کشتارگاه  و دامداری میثم رباط کریم  با مشارکت ارگانهای شبکه بهداشت، جهاد کشاورزی ،‌دامپزشکی ، اورژانس ۱۱۵ و غیره اجرا شد .

دفعات مشاهده: 218 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر