حضور مدیر وکارکنان شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان

| تاریخ ارسال: 1400/8/14 |
دکتر فخرالسادات امامی مدیر شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم با همراهی سایر مسئولین و کارکنان،  در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان حضور بهم رساندند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت رباط کریم، دکتر امامی مدیر شبکه بهداشت  ودرمان رباط کریم با همراهی معاونین ،کارکنان شبکه بهداشت و اعضای بسیج جامعه پزشکی شهرستان همزمان با سراسرکشور در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان شرکت و باحضور پرشور، گسترده و با بصیرت خود بار دیگر با آرمان های حضرت امام خمینی(ره)،  شهدا و ولی فقیه زمان رهبر معظم انقلاب و فرماندهی کل قوا امام خامنه ای (مدظله العالی) تجدید میثاق نمودند.
 گفتنی است: حضور آمبولانس فوریت های پزشکی (اورژانس ۱۱۵)  در مسیر راهپیمایی شهرستان رباط کریم مشهود بود.

دفعات مشاهده: 254 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر