پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم به مناسبت فرا رسیدن هفته بسیج

| تاریخ ارسال: 1400/8/30 |
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم، دکتر فخرالسادات امامی مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم در پیامی فرارسیدن هفته بسیج را تبریک گفت.
متن پیام به شرح ذیل می باشد:
بسمه تعالی
بسیج دریایی از معانی و مفاهیم عمیق معنوی است که ولایت مداری، ایمان و از خودگذشتگی، شور و شعور و بصیرت را می توان در رهروان این راه الهی ارزشی به وضوح دید.
اینجانب ضمن تبریک هفته بسیج و تقدیر و تشکر از همه بسیجیان عرصه جهاد و مجاهدان عرصه سلامت که از روز نخست شیوع کرونا تاکنون پیشتازان مقابله با کرونا بودند  و هم اکنون با عزمی راسخ با انجام واکسیناسیون کرونا در تلاش هستند تا با بالا بردن سطح ایمنی جامعه بیماری را در کشور کنترل نمایند، امیدوارم در پرتو عنایات الهی و پیروی از منویات مقام معظم رهبری( مد ظله العالی) در پاسداری از ارزش های انقلاب اسلامی موفق و موید باشید.

دفعات مشاهده: 104 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر